X. Československá PANZERSHOW 2022

Oficiální plakát na workshop

V průběhu soutěže jsme si pro Vás připravili společně s Jánem Moravčíkem a Lukášem Kvietkem celodenní workshop. Janči nám nachystal osnovu workshopu, aby jsme na nic nezapomněli a tak předvedli základní techniky patiny a přípravu terénu pod tank. Já s rodinou se do Návsí přesouvám už v pátek společně druhá posádka Janči s dcerou Adélkou a Lukym, aby jsme Laďovi Vallovi a Radkovi Dostálovi pomohli s přípravami. Než pojedeme na soutěž dáme si společný oběd a poté se přesouváme na pozvání Ládi Valla do Vojenského muzeu k Czudkovi.
Dneska jsem dostal od Ládi fotku s kříži, které jsou již připravené na soutěž. Určitě si tuto pohodovou a skvělou soutěž nenechte ujít. Dále je připravený i doprovodný program jak pro dospělé, tak i pro děti. Každý si přijde na své.

Kříže už vyrostli a jsou připravené najít své nové majitele, tak neváhejte a přijďte 24.6 do Návsí na soutěž

Přátelé,nezapomeňte prosím,že el.přihlašování končí o půlnoci 19.6.
Registraci najdete na odkazu níže v článku

Oficiální plakát soutěže

Panzershow v Návsí se pro nás stala takovou klasikou a zároveň nejoblíbenější výstavou. Do Návsí se chystám já, Marek Zindulka s rodinou, Ján Moravčík se svojí dcerkou Adélkou a Luky Kvietok. V plánu máme přijet už v pátek dopoledne dáme si oběd, pokecáme a jsme pozvaní k Cszudkovi do vojenského muzea, kde si můžeme projít vojenskou techniku a podívat se i dovnitř.
Bohužel covidová doba si vyžádala své, a tak penzion Kostkov byl zbourán do posledního kousku, a tak jsme museli vyměnit ubytování, vybrali jsme Penzion Buldoček. Podle fotografií to vypadá podobně jako na penzionu Kostkov, což nás velice těší. Už teď Vás můžu nalákat na celodenní workshop, který jsme si společně s Jančim Moravčíkem a Lukášem Kvietkom připravili. Máme připravený model od IBG Crusader MK III.
Už teď jsme domluvení s Laďou Vallem, že máme přijet v pátek a má pro nás připravený program už teď se moc těším.

Online registrace už běží zde na odkazu najdete formulář na vyplnění: https://1url.cz/orrL7
Online registrace 50,-
Registrace na místě 100,-

Seznam kategorií.
Za oceněný model modelář získá tento unikátní kříž.

Zde najdete fotky a report z posledního ročníku 2019

https://1url.cz/Freba

https://1url.cz/creb3