MEMORIÁL ROBERTA VYSLOUŽILA MODELFEST ŠUMPERK 2021

Ceny, který může získat oceněný modelář za svůj model. Každý rok se snažíme, aby ceny byly originální, proto neváhejte a zaregistrujte se. Registrace už je spuštěná . Odkaz na registraci: https://1url.cz/mKdFg

Letos jsme se rozhodli pro zcela jinou formu vyhlašování výsledků, než na jakou jste zvyklí. Po poradě s Jančim Moravčíkem převezmeme od nich vyhlašování výsledků. Předání cen bude probíhat mimo vyhlašovací ceremoniál. Daný čas na předání cen ještě upřesníme. Bude to klasický výdejní systém, proto je nutné si uschovat druhý štítek pro kontrolu při předání ceny. Oceněný model bude označený buď nálepkou nebo razítkem na štítku. Proč toto vyhlášení? Protože to velmi ušetří čas při vyhlašování. Speciální ceny a ceny od sponzorů budou vyhlášeny standartním způsobem.


Ceny sponzorů a speciální ceny:

  • Best of SHOW cena za nejlepší model celé výstavy.
  • Cena Starosty města za nejlepší papírový model.
  • Cena Místostarosty města za nejlepší Juniorský model.
  • Cena Místostarostky města za nejlepší Žákovský model.
  • Cena firmy TDK za nejlepší zimní kamufláž.
  • Cena firmy Mapo goup s.r.o cena za vybraný model z války ve Vietnamu.
  • Cena firmy Metess s.r.o nejlepší napatinovaný model.

Aktuální seznam prodejců:
MN-Modelář (CZ)
Betexa Modelářům blíž (CZ)
RS Model (CZ)
DŘEVĚNNÉ PODLOŽKY VÁCLAV HIML (CZ)
Ladislav Vallo-dřevěné podložky (CZ)
Kovozávody Prostějov (CZ)

První z workshopů povede český Mig Jimenez – Zdeněk Šebesta, zaměří se na doplňky do kokpitů, hadičky, palubní desky a pásy na sedačku. Toto téma je velice atraktivní, a tak doufáme, že účast bude velká.

Druhý workshop povede Honza Merhaut, téma workshopu chromové barvy MRP a jaký základ použít pod tyto barvy.


Děti se na výstavě mohou těšit na svůj vlastní workshop – Slep si svůj papírový model. Hlavním sponzorem této akce je BETEXA MODELÁŘŮM BLÍŽ. Workshop je součástí soutěže, a tak je možné se ho účastnit po celou dobu trvání soutěže cca 10-15 hod.

Tento rok by se mohla výstavy zúčastnit Letecká badatelna, jejichž účast máme předběžně potvrzenou.V Tovačově jsem se domluvil i s Michalem Trlicou a jeho týmem, kteří u nás předvedou ruské uniformy a zbraně.